Selecteer een pagina

Oud Amsterdam Marsepein Likeur

In het oude Rome al heette deeg van gerst een massa. Gebakken werd het een panum (brood van een zeker gewicht). In de middeleeuwen verwerkte men op feestdagen zoals het Sinterklaasfeest in het brood amandelpers, waarop de naam marsepein (massa-panum) is overgegaan. Tegenwoordig maken we van het amandelpers een heerlijke likeur.

Een likeur van amandelen en amandelolie.

 

Marsepein likeur mixen

xxx

Inspiratie opdoen? Bekijk onze suggesties voor de heerlijkste cocktails en lees welke ingrediënten je hiervoor nodig hebt.

 

Productdetails

  • Amandelen, amandelolie & suiker.
  • Gedistilleerd met 100% natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige geur- of smaakstoffen.
  • Gemaakt met traditionele methode.
  • Alcohol 20% vol.

Oud Amsterdam Marsepein Likeur

n het oude Rome al heette deeg van gerst een massa. Gebakken werd het een panum (brood van een zeker gewicht). In de middeleeuwen verwerkte men op feestdagen zoals het Sinterklaasfeest in het brood amandelpers, waarop de naam marsepein (massa-panum) is overgegaan. Tegenwoordig maken we van het amandelpers een heerlijke likeur.

Een likeur van amandelen en amandelolie.

 

Marsepein likeur mixen

xxx

Inspiratie opdoen? Bekijk onze suggesties voor de heerlijkste cocktails en lees welke ingrediënten je hiervoor nodig hebt.

 

Productdetails

  • Amandelen, amandelolie & suiker.
  • Gedistilleerd met 100% natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige geur- of smaakstoffen.
  • Gemaakt met traditionele methode.
  • Alcohol 20% vol.

Oud Amsterdam Marsepein Likeur

Onze likeuren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en prijsklassen.

350ml €23,95

Voor meerdere rondjes

700ml €32,95

Voor de echte liefhebber