Crème Brûlée Martini
Geen zin om creme brulee als dessert te maken? Ga dan voor de vloeibare variant met deze heerlijk romige cocktail. Lees verder hoe je deze fancy cocktail maakt met onze Oud Amsterdam Vanille likeur, Oud Amsterdam Boterbabbelaar Likeur en Oud Amsterdam Sinaasappellikeur.
Ingrediënten voor 2 personen
- 20 ml Vanille likeur
- 20 ml Boterbabbelaar likeur
- 40 ml Sinaasappellikeur
- 40 ml Vodka
- 60 ml Vloeibare slagroom
- 1 theelepel Advocaat
- Garnering: Sinaasappelzest
- Garnering: Rietsuiker
Recept voor de Chocolade Mint Shot
- Doe een beetje sinaasappelsap of sinaasappellikeur op een (diep) bord en doop de rand van het glas hierin om vervolgens in een bakje met rietsuiker te dopen zodat het de rand van je glas mooi bedekt.
- Vul je cocktailshaker met ijs.
- Giet alle drank, slagroom en advocaat in de shaker.
- Shake met ijs en schenk uit in je martiniglas.
- Garneer met sinaasappelzest.
- Voor een heerlijke geur, kun je de sinaasappelschil nog even aansteken voor je hem op het glas doet.
- Cheers!